Nosaltres

logo1El Col•lectiu d’Estudiants de la Universitat de València «Acció ‘UV – Ucraïna’»
(Українсько-іспанське студентське наукове товариство Університету Валенсії)
és un cercle de participació associativa dels estudiants en la vida acadèmica, cultural i social.

Diseño sin título (9)

Email:
uv.ucraina@gmail.com
Diseño sin título (7)Facebook:
Universitat de València – Ucraïna
Diseño sin título (8)Twitter:
UV-Ucraïna
Diseño sin título (10)València, 46022, Av. dels Tarongers, s/n
Aulari Sud (accès oest), baix, S-09
Diseño sin título (11)Representants: Andriy Yakubuv,
Fernando Carbonell y Luis Sancho

memo18MEMORIA AÑO 2017

(III año de acción)

 

 

 

 

MEMORIA AÑO 2016

(II año de acción)

 

 

 

Memoria 2015

MEMORIA AÑO 2015

(I año de acción)

 

 

barraua…EL NOSTRE COL·LECTIU…

CREATIVEMODERNDURABLE (1)

La Universitat de València es molt valedora de la que és la tercera missió universitària, la cultura. Des del col•lectiu volem sumar-nos a aquesta acció cultural respecte del que es el grup cultural i lingüístic més nombrós a Europa, l’eslau. I fer-ho amb referència de la Llengua i cultura Ucraïnesa, com equidistant que és amb les demés llengües i cultures eslaves i l’antic koiné dels eslaus.

Com podem comprovar, això resulta interessant per als estudiants, antics alumnes i personal de la UV.

CREATIVEMODERNDURABLE (19)

El nostre col·lectiu està orgullós de que va promoure, en l’any 2016, la primera monumentalització –una placa en bronze– en honor a Miguel de Cervantes a Ucraïna. Un representant del nostre col·lectiu va inaugurar aquesta placa amb el ministre del Cultura d’Ucraïna… Va ser a la reserva històrica i cultural de l’Estat ucraïnès de Nahuievychi, poble natal del literat ucraïnès Ivan Frankó, el primer que va adaptar el Quixot en idioma ucraïnès. De fet, al 2016, no només varem commemorar el 400. Aniversari de Cervantes, sinó també els aniversaris de Frankó. Una volta més, en les dues direccions: amb un vídeo on estudiants de València reciten en ucraïnès i estudiants de Lviv (Ucraïna) reciten en castellà.

Aprofitem per destacar la nostra publicació sobre els 25 anys de relacions diplomàtiques entre Espanya i Ucraïna.

CREATIVEMODERNDURABLE (15)

Tractem de seguir les dates commemoratives, con la del 30 aniversari de la tragèdia de Txernòbil, i apropar a la Universitat de València ponents interessants per a cada ocasió.

CREATIVEMODERNDURABLE (5)

El nostre Forum Georgius de Drogobych és un exemple de com estudiants de la UV poden guanyar experiència en organització i participació en events universitaris. Així mateix, el col·lectiu facilita als seus membres iniciar-se en la publicació acadèmica a Ucraïna. A més a més, des del col·lectiu editem publicacions pròpies a la Universitat de València que compten amb la col·laboració del professorat.

CREATIVEMODERNDURABLE (4)

En definitiva, una evidència 😉 Aquest esperit porta a alguns buscar noves experiències amb estades a Ucraïna.

CREATIVEMODERNDURABLE (11)

En l’any 2015 vam participar a l’acte de la signatura d’un conveni entre la Universitat de València i la Taras Shevchenko National University of Kyiv. A més d’aquest, la UV manté signats convenis amb 8 universitat ucraïneses més:  I.I.Mechnikov State University of Odesa, Ivan Franko National University of Lviv, Physics and Technology Institute of Kharkiv, National University of Chernivtsi, State University of Sumy, Precarpathian Vasyl Stefanyk National University (Ivano-Frankivsk), Yuriy Fedkovych National University of Chernivtsi, Ivan Puluj National Technical University of Ternopil. Les mobilitats d’Ucraïna a la Universitat de València superen el centenar d’estudiants per curs . Aquesta mobilitat Erasmus+ (de/a les universitats de Lviv, Chernivtsi, Ternopil i Kyiv) hi és oberta, a més, per al Personal Docent Investigador i per al Personal d’Administració i Serveis.

CREATIVEMODERNDURABLE (12)

Considerem que els valors del multiculturalisme i el plurilingüisme, multiplicats per coneixements teòrics i pràctics que intercanviem com col·lectiu, generen un enriquiment de tot perfil professional interessat. En la imatge, la nostra participació a un acte de la fundació valenciana Juntos por la vida, dedicada a l’acollida d’estiu de xiquets d’Ucraïna.

CREATIVEMODERNDURABLE (8)

Per citar algo, dos dels nostres membres –Luis i Santiago– compten amb una carta de felicitació de l’ambaixador d’Ucraïna i tres més –Fernando, Álvaro i Miguel– amb diplomes d’agraïment del Consolat General d’Ucraïna a Barcelona. A més, ens arreglem per a que els nostres membres actius coneguen durant els seus viatges institucions ucraïneses, com la Representació permanent davant l’ONU a Nova York o l’Ambaixada davant la Santa Seu a Roma.Diseño sin título (7)

*CREATIVEMODERNDURABLE (18)

Formulario de inscripción
Aquest Col•lectiu funciona en règim específic de la participació associativa i universitària, en tant què el seu estatus legal es perfecciona, no per l’inscrició en un registre d’associacions estatal o autonòmic, sinó per l’incorporació al Cens de Col•lectius i Associacions d’Estudiants de la Universitat de València (on hi consta amb el № 261/15), com entitat pròpia a la UV i d’acord als objectius estatuàries d’aquesta de promoure, dinamitzar i motivar la participació sociocultural dels estudiants de la Universitat de València i facilitar instruments de difusió i informació de les associacions i col•lectius d’estudiants dins del marc de la legalitat vigent.
La participació associativa és un dret fonamental, reconegut pel article 22 de la Constitució Espanyola. Quant a la participació i l’associacionisme d’estudiants a les universitats, la seua regulació s’entén pel conjunt de les normes dispositives de nova creació i les preconstitucionals no derrogades sobre la matèria.
A més a més, els Estatus de la Universitat de València (Decret 128/2004, de 30 de juliol del Consell de la Generalitat) estableixen, en el article 10, què són drets dels membres de la comunitat universitària… la constitució i la integració en associacions, sindicats i altres organitzacions, i la realització de les activitats corresponents.
Amb base en això, l’inscripció al Col•lectiu d’Estudiants de la Universitat de València «Acció UV – Ucraïna», en termes de membresía, ha de ser antesa amb les limitacions de no ser aquest una associació amb personalitat jurídica, sino –propiament– un col•lectiu de persones físiques que, sense cap ànim lucratiu, i llibrement, tenim com fi específic desenvolupar, gaudir o atendre una labor sociocultural concreta en el si de la nostra Universitat sense cap altre compromís.
* Required
Enviamos un carné-recuerdo bilingüe a nuestros inscritos (autoimpimible, si se desea)
EJEMPLO. No utilizar.
Qué es y qué no es...
+ Es una inscripción para recibir todas las informaciones y poder participar privilegiadamente en todas las actividades del colectivo.
+ Es una inscripción que sirve de apoyo moral a la iniciativa cultural y académica de acercamiento a los Estudios Eslavos y temas centroeuropeos, parciularmente el de Ucrania.
+ Es una inscripción no crea compromiso, permitiendo involucrarse todo lo que se quiera.
- No es un aadscripción ideológica.
- No es un posicionamiento (geo)político.
- No es un colectivo "anti" algo.
Bienvenido... Ласкаво просимо...
Correo electrónico *
Електронна пошта
Your answer
Apellidos *
Прізвище - іспанською.
Your answer
Nombre *
Ім'я - іспанською.
Your answer
DNI / NIE / Pasaporte *
Your answer
Año de nacimiento *
Рік народження
Your answer
Condición en la Universitat de València *
Статус
Nombre de la titulación cursada *
Назва напрямку навчання
Your answer
Número de teléfono
Номер телефону
Your answer
Los datos que he facilitado son ciertos y correctos. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy
 
 

acciouv