img1510833810854

Régis Brillat, alt funcionari del Consell d’Europa, visita Acció UV-Ucraïna

El 16 de novembre, el Secretari executiu del Comité Europeu de Drets Socials i Assessor especial del Secretari general del Consell d’Europa per a Ucraïna, Régis Brillat, va conèixer l’activitat del nostre col·lectiu. Aquest apropament el va realitzar aprofitant la seua participació a una conferència a la Facultat de Dret de la Universitat de Valènica.

El Sr. Brillat, acompanyat de tres membres d’Acció UV-Ucraïna, va visitar el nostre local, on va poder vore alguns elements d’exposició sobre el país de la nostra acció cultural i descobrir les nostres produccions acadèmiques.

20171116_124445

Així mateix, l’alt funcionari europeu va visitar el Centre d’Autoaprenentatgede les Llengües (SPL) del Campus Tarongers per vore l’estant dedicat a la Llengua ucraïnesa.

20171116_124949