c1

Celebració de la sèrie de seminaris “Ukraine, three years after the Maidan Revolution” amb experts d’Ucraïna

Els passats dilluns i dimarts, 6 i 7 de març, la Universitat Catòlica de València i la Universitat de València van acollir les dues sessions de la sèrie de seminaris sota el títol “Ucraïna, tres anys després de la revolució del Maidan” (en anglès), en els quals eren ponents tres experts de la ‘Democratic Initiatives Foundation‘ (un prestigiós think-tank a Kyiv, Ucraïna):
– Dra. Iryna Bekeshkina, directora de la institució;
– Prof. Dr. Olexiy Haran, director acadèmic de la institució;
– Oleksii Sydorchuk, analista polític de la institució.

En els actes també van intervenir: la Cònsol General d’Ucraïna a Barcelona, ​​el Cònsol de Lituània a València, el cònsol d’Uruguai a València, una representant del Consolat de Colòmbia a València, el Cònsol Honorari de Suècia, el Cònsol Honorari de Macedònia / ARY /, així com el president de l’organització Paneuropa Joventut (de Madrid).

17240109_1420085731356139_4209647862800831600_o

El primer dels seminaris, sobre la posició internacional d’Ucraïna, va tenir lloc a l’Institut d’Estudis Europeus de la UCV, sent moderador el Prof. Dr. Rafael Ripoll Navarro.

ucv4

El segon dels seminaris, sobre la situació política interna i les reformes d’Ucraïna, es va celebrar al Departament de Dret Constitucional i Ciència Política i de l’Administració de la UV, sent moderador el Prof. Dr. Carlos Flores Juberías.

c01

Les dues taules rodones, l’organització de les quals va ser promoguda per aquest Col·lectiu “Acció UV-Ucraïna”, van comptar amb una bona afluència i recepció del públic (estudiants, joves investigadors, professors, activistes cívics espanyols i ucraïnesos) i han servit per avançar en el coneixement d’Ucraïna, un assumpte d’interès europeu.

dibuix

Així mateix, aprofitant l’ocasió de la seva visita a València, la Cònsol General d’Ucraïna a Barcelona, ​​Sra. Oksana Dramaretska, va voler fer entrega d’un diploma d’agraïment al ja citat professor de la Universitat de València, Carlos Flores, “per la seva contribució personal al desenvolupament del diàleg acadèmic valencià-ucraïnès. “