FotorCreated4

Premi del Ministeri d’Educació i Ciència d’Ucraïna al Rector de la Universitat de València

El 13 de desembre la Cònsol General d’Ucraïna a Barcelona, Sra. Oksana Dramaretska, en visita insititucional al rectorat de la Universitat de València, va fer entrega al Sr. Rector d’un premi del ministeri d’Educació i Ciència d’Ucraïna. A la reunió també estaven presents el Vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Guillermo Palao, i el Delegat del Rector per Estudiants, Jordi Caparrós.

XtIsZLT0wTs

A principis de novembre, el Ministeri d’Educació i Ciència d’Ucraïna, volent fer un reconeixement a la Universitat de València, ha emès una Menció d’Agraïment al Sr. Rector Magnífic. D. Esteban Morcillo.

La iniciativa d’un reconeixement des d’Ucraïna a la UV parteix d’aquest Col·lectiu que en el mes d’agost va respectiva la respectiva instància amb tres pàgines de carta de motivació al gabinet del Govern d’Ucraïna.

El diploma emès, amb la signatura del Ministre d’Educació i Ciència d’Ucraïna (a.i.), va quedar a disposició del Consolat General d’Ucraïna a Barcelona amb l’encàrrec d’efectuar el seu lliurament personal a l’honorable destinatari, cosa que va ser possible en eixa data, amb la visita de treball de la Sra. Cònsol General a la Universitat de València.

XtIsZLT0wTs-1

El reconeixement es realitza per la considerable aportació personal a la possibilitat de divulgació de la cultura nacional ucraïnesa i l’afavoriment de la popularització de la llengua ucraïnesa com a mitjà de comunicació en l’ambient internacional.

-K-rc7N7CXw

La carta de lliurament de la diplomàtica ucraïnesa diu així:

Sr. Rector Magnífic de la Universitat de València

Esteban Morcillo Sánchez

Benvolgut Senyor,

El passat mes de novembre, el Ministeri d’Educació i Ciència d’Ucraïna, considerant les activitats que des de la Universitat de València es van desenvolupant, va emetre una distinció institucional al seu nom –una Menció d’Honor– que diu així:

MINISTERI D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA D’UCRAÏNA

AGRAÏMENT

[per en]

ESTEBAN MORCILLO

rector de la Universitat de València

per la considerable aportació personal a la possibilitat de divulgació i desenvolupament de la cultura nacional ucraïnesa, així com per l’afavoriment de la popularització de la llengua ucraïnesa com a mitjà de comunicació en l’ambient internacional.

El Ministre (a.i.)  [firma i segell]   V.V.  Kovtunets

Tinc l’honor de complir amb l’encàrrec de fer li entrega del premi, amb una salutació i agraïment personal, en València, el 13 de desembre de 2016.

Cònsol General d’Ucraïna                                                           Oksana Dramaretska

FotorCreated55555

1m3Q3PVCryo