14044930_10154420318788126_1842514385_o

Visita a l’institut “MIOK” de la Universitat Politècnica de Lviv

El dimecres, 17 d’agost, un representant del Col·lectiu va visitar l’Institut Internacional d’Educació, Cultura i relacions amb la Diaspora de la Universitat Politècnica de València.

En entrevista amb la directora de l’Institut, Iryna Kluchkovska, i el subdirector, Andriy Yatsiv, va ser presentada la presència dels estudis ucraïnesos en general que n’hi ha a la Universitat de València.

Per la banda de l’Institut va quedar presentats les seues escoles d’estiu i el seu portal interactiu per a l’aprenentatge de l’ucraïnès com llengua estrangera (www.krok.miok.lviv.ua).

La Sra. Kluchkovska va assegurar així mateix que l’Institut està obert per muntar una estància a Lviv amb escola d’immersió al ucraïnès si n’hi haguera un grup d’estudiants valencians interessats.

Ens emportem cap a València com regal de l’Institut el llibre “Ukraine Incognita. TOP 25.” i varies edicions didàctiques per l’autoaprenentatge de l’ucraïnès. Els llibres seran destinats a la biblioteca i el CAL del la Universitat de València.